onsdag 5 oktober 2016

10:01 London

Onsdag och jag har vart hemma från London i typ 2 dagar, mer deppig än vanligt? Tar alltid emot att åka därifrån men den här gången var det lite extra jobbigt, vet inte riktigt varför?? Eller kanske, jag och Emily pratade om hur genuint bra vi mådde när vi bodde där. Känslan av att man inte vill vara någon annan stans än där man är, så himla klyschigt och *djupt* men saknar den känslan.

Har tagit jättelite bilder, skickar alltid på snap men glömmer spara och har typ 5 bilder i min kamerarulle insåg jag nu (mest snapchat filmer när vi är fulla och odrägliga:-) ) Aja




Vi åkte äckligt tidigt på torsdag morgon, flyget gick 06.30 från Skavsta vilket betydde att vi var tvungna att åka hemifrån 04.00 :-) Väl framme tog vi oss till hotellet i Paddington sen tog vi en välbehövlig nap på 3h innan vi gjorde oss iordning och åkte in till stan. Satte oss på en pub vid Carnaby Street, verkligen världens bästa AW häng på den gatan. Drack öl och pimms och bara var allmänt lyckliga över att vara där. Efter det gick vi till Waxy o Connors eller "trädpuben" som vi kallar den (endast pga den är byggd som ett stort "träd" med gångar/gömmor, rutten förklaring men den är SÅ mysig). Kvällen slutade med att vi dansade till Bieber på Archer Street baren, så sjukt kul.

Fredagen var en bakisdag från hell men vi åkte till Kensington High Street och gjorde Boots, bodyshop, åkte till Hammersmith och gick loss på Superdrug (alla dessa ställen säljer alltså bara smink/hudvård n' shit) innan vi åt bakismat på bästa puben. Rullade hem därifrån, på kvällen gick vi ut och tog en drink men var båda ganska trötta så blev ej långvariga ute.

Gulligaste puben vid Notting Hill som är HELT täckt i blommor och grönt 

På lördagen sov vi ut, åkte till Selfridges och trängdes bland alla miljoner människor på Regent St för det var någon amerikansk fotbolls match så hela gatan var avstängd?? Fattade noll. Mös runt på Liberty, åt chipotle (<333333) till lunch innan vi åkte hem och gjorde oss klara för kvällen. Vi åkte till Waxy O connors igen och tog en öl, gick till Market place för en drink och dansade sen på Roxy.
Det var verkligen vårt stammisställe när vi bodde där men numera är det bara en pain att gå dit och både jag och emily verkligen lovade varann att det var sista gången vi var där. Ungefär som när man går till BMB och tror att det ska bli kul men sen kommer man dit och känner sig som 35+ bland alla barn som är där. Halv 3 köpte vi wok to walk (älskar) innan vi åkte hem och sov. Bästa livet.

Bästa hare och Tortoise, glömde fota maten men ni ser lite. Dör varje gång jag är där 



Mysigaste Neals Yard 

På söndagen vaknade vi ändå hyfsat pigga, åkte till Kensington och strosade, till Harrods och gick runt där, det var sol och perfekt väder. Till middag åt vi på Hare och Tortoise som är den absolut bästa asiatiska restaurangen. Åt pak choi med sesamolja och vitlök, dumplings och sjukaste sushin med friterad kyckling, majo, avokado och massa annat sjukt. RULLADE hem därifrån, packade iordning allt innan vi åkte till Neals Yard (mysigaste stället) och drack vin. Slutade med att vi rökte vattenpipa och blev sentimentala angående livet. Tack memken och london för bästa resan<33

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar