lördag 15 oktober 2016

07:58

Godmorgon från Las Vegas! Klockan är 07.48 här nu vilket betyder att den måste vara 17.48 i Sverige (ja jag var tvungen att räkna), jag ligger i hotellsängen och äter en muffin, har legat här sen 05.30 och försökt somna om, nu gav jag upp.

Vi kom fram igår eftermiddag efter en 10,5h flight från London. Fy helvete vad segt det var, jag var inställd på 9h-ish (som att inte det är långt nog) sen när de sa att flygtiden var 10,5h dog en del av mig. Får verkligen panik av att sitta i ett och samma säte så länge.

Det sjukaste var också att jag (som aldrig någonsin blivit stoppad/visiterad på en flygplats) hamnade i alla jävla kontroller man kan hamna i. När vi kom till London skulle de gå igenom hela mitt handbagage och en påse med taxfree grejer vi köpt på planet. Hade till och med fått den i en förseglad påse men de skulle riva upp hela påsen och ta ut allting ur sina förpackningar och scanna allt och ta prover på ALLT. Okej det är väl bra att de är noggranna så ingen terrorist smugglar sprängmedel typ men ändå sjukt frustrerande att fastna i sånt när det tar sån sjukt lång tid.

När vi sedan skulle gå på planet från London till Vegas, alltså precis vid gaten när man scannar boardingkortet, de ba :-) du är slumpmässigt utvald. Så fick jag packa upp allt handbagage (hade alltså en full rullväska plus en full handväska) och de gick igenom allt samt visiterade mig. När vi sen landade i Vegas skulle de gå igenom mitt bagage IGEN denna gången för jag sa att jag hade en banan i väskan, så skulle de skanna allt och se till att vi inte hade mat med oss från uk??

Tog en taxi från flygplatsen som ligger sjukt nära, checkade in, gick ut och köpte lite mat och vatten sedan gick vi hem och jag däckade i hotellsängen innan klockan 19 (då var den typ 4 på morgonen svensk tid).

Las Vegas är verkligen allt man tänker att det ska vara, gånger 10. Fulla ungdomar, konstiga människor, turister ÖVERALLT, de spelar partymusik i hela hotellet, till och med i hissen, man får röka inomhus i casinodelen*:-)* så det luktar som ett rökrum i princip överallt. Det är svinkallt inomhus, alltså verkligen SVINkallt, och typ 35 grader utomhus. Men eftersom det är öken så är det torr luft, alltså SUPERtorr, känns som att det är en stor luftkonditionering på fast den bara blåser varmluft? Så svårt att förklara men det känns så himla konstigt mot huden.

Idag vet jag inte vad vi ska göra riktigt, gissar på poolhäng och sightseeing typ! Bye

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar