torsdag 19 maj 2016

13:26 Vienna

Tillbaka i Sverige efter världens bästa mini-vacay :') Flög tidigt af i lördags morse (ska tilläggas att jag och Jonathan kom hem från kåken ca 00.30 och klockan ringde 03.30). Lyckades ta oss in till Wien Mitte där Dilan mötte upp oss, kärt återseende<3

Lördagen var dagen det skulle vara sämst väder (regn hela dagen enligt väderappen) men var blå himmel, strålande sol och ca 20 grader?? Perfekt strosväder så det var vad vi gjorde, finns så mycket fina byggnader och kyrkor i Wien var helt amazed. Man kan typ gå på en gata som ser ut som vilken som helst sen ba BAM finaste kyrkan mitt i allt. Köpte med oss öl och gick till en "strand" precis vid Donau och tog en nap i solen.

På kvällen gick vi ut, först till en techno-bar-ish. De älskar verkligen techno??? för mkt, där de hade spårvagnsbås som man rökte i (man får för övrigt röka inomhus ca överallt så nasty) men sen ville vi ha lite mer dansvänligt så åkte till vad som skulle vara ett bra hiphopställe. och OM det var. Sjukaste stället jag vart på någonsin utan att överdriva. Det var typ lika stort som BMB om inte större, med en jättestor uteterass/baksida och så mycket snygga människor överallt. De spelade typ exakt alla låtar man vill höra när man är ute, DJn älskade verkligen Drake (kanske lite för mycket) men det var såååå kul. Och det hade öppet till 06 verkligen bästa kombon.

Resten av dagarna strosade vi runt ännu mer, kollade fina parker, åkte till Schönbrunn som är ett sjukt slott med tillhörande park, shoppade, åt, drack drinkar osv.













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar