måndag 28 september 2015

11:15 Recap



Förr-förra helgen (eller vad det blir) hängde jag och Josefine i Örebro, var så mys/kul att äntligen ses efter vad som kändes som 194 år. Vi åt pizza på Fratelli, ångrade att jag inte tog den med getost och fikon som de åt för den var helt sjuk. På kvällen åt vi ost, kex och pratade om livet innan vi gick till Ritz vilket kändes som pluto 2011 men ändå var så kul. 




Helgen efter det blev en helg i Oslo, åkte dit på fredagen och hem måndag morgon. Lördagen gick åt till att kolla fotboll och sen tvingade jag med M till Operahuset, har liksom vart där 2 ggr och det enda jag sett är Karl Johann och Jernbanetorget i princip... På kvällen var vi på inflyttningsfest och söndagen var en seg jävla bakisdag med skallebank som det så fint heter på norska. 


Denna helgen blev det jobb för hela slanten i löningskaoset. I lördags var vi iallafall ute med en del av jobbet, först tapas till middag på La Cucaracha och sedan en sväng på Vardagsrummet. Maten var verkligen helt amazing, vi alla tog avsmakningsmeny som innehöll bl.a. paella, kalamaris, kalvgryta, tomatsallad, potatis och en hel del annat så fyllde de bara på såfort något tog slut. Åt tills magen sprack alltså men SÅ gott! Avslutade jobbsöndagen med kaffe och skitsnack med Iman och Erica.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar