måndag 9 februari 2015

Hej från Manila!

Landade i torsdags eftermiddag, död efter 25h flyg. Till middag blev det sushi, några öl och en drink allt för 500 peso vilket är typ 100 kr:-) efter middagen åkte vi till en klubb/rooftop bar på 71 våningen. Galen utsikt! 



I fredags åkte vi först buss i 2h sen båt i 2h och sen skruttig filippinsk "buss" i 20 min för att komma till Puerto Galleria/White Beach. De första jag sa var "har jag dött och hamnat i himlen?" Så himla vackert. Var rätt sent så åt middag sen gick solen ner och på kvällen blev det "utgång". Var eldshower och ladyboys shower överallt, drack kannor med drinkar och träffade massa svenskar. Så kul!


På lördagen hyrde vi moppe och åkte upp till ett utsiktsställe sen fick punktering efter 1h, som tur var hamnade vi precis vid ett litet samhälle så fanns en filippinsk snubbe som kunde fixa däcket åt oss. Åkte tillbaka till hotellet, åt middag och gick ut på kvällen. Träffade massa sköna människor, älskar att festa med random people från hela världen. Och på söndag var det bara att fara hem till Manila igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar