torsdag 31 mars 2016

21:16 VACAY PIC

Okeeej bitches I'm back, skoja, eller skojade inte för jag är hemma och back to reality (har vart hemma en vecka men vem har tid för att blogga när man jobbar eller pluggar matte alla vaknar timmar av dygnet).

Hade världens skönaste semester, bara ätit gott, solat, badat, läst en massa, pratat och haft egentid med min kära mor vilket var guld värt.


Vi åkte ju till Ras al Khaimah som är en ort/stad (vet inte vad man ska kalla det för såg verkligen 0 av staden:-)) som ligger ungefär 1h utanför Dubai. Flög med Norweigan till Dubai och sedan stod hotellet för transfer, flög ju mitt i natten så var inte framme och incheckade på hotellet förrän typ 03.30 vilket var lite segt. Gulligaste chauffören som körde oss till hotellet köpte kaffe på vägen och ville inte vara otrevliga och inte dricka så blev ju tvärpigg där ett tag.




Vi bodde iallafall på ett hotell som heter The Cove Rotana Resort, helt underbart fint hotell som är uppbyggt som en liten by kan man säga. Det går vägar inne på området där de kör runt en i en golfbil (om man vill) och alla rum är liksom egna små hus, så det är inte typiska hotellrum med korridorer, utan mycket mer myskänsla. Man kunde hyra hela villor också som hade egna små pooler, förutom hotellets två infinitypooler och en lång strandremsa längst ner. Verkligen otroligt fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar